vrijdag 18 augustus 2017

De laatste puntjes op de i.

Vandaag gaan we de laatste klussen afronden. Jaco en Monique gaan met assistentie van John en Sia het dakje boven de memorywall afmaken, terwijl Rina, Els en Celina het bankje op zijn oorspronkelijke plek weer in elkaar zetten en aflakken. Lies heeft al zo vaak een kwast in haar handen gehad, dat ze geen verf meer kan zien. Ze stort zich dan ook vol overgave op het onkruid in de tuin tegenover the White Elephant; af en toe bijgestaan door Rina. Aad en Eeuwout verschijnen met de regelmaat van de klok om alle vorderingen nauwlettend in de gaten te houden.
Tussendoor komen we nog met een aantal medewerkers bij elkaar om afscheid te nemen onder het genot van thee, koffie en taart.
Om 15.00u ruimen we alles op. Het dakje is op een klein stukje na helemaal klaar. John en Sia zullen dat volgende week doen. Als dan ook het bankje droog is, kunnen familieleden daarop in alle rust hun geliefden gedenken. Becky neemt foto's en na nog een laatste winkelbezoek wachten we op het busje.
We mogen terugkijken op 2 mooie, indrukwekkende, enerverende weken en ik denk dat ik niets teveel zeg: we hebben HACT in ons hart gesloten!

Vanmorgen bedachten Aad en Jaco dat hun kapsel aan een nieuwe lengte toe was. Op aanraden van de chauffeur wordt richting de vallei de plaatselijke barbier aangedaan. Er wordt nog geprobeerd Eeuwout over te halen zich ook zo'n kapsel aan te laten meten, maar hij is bang dat Jorine hem dan niet meer herkend. Dus gaat hij de vakantieweek in met het haar bijna voor z'n ogen Hopelijk is dat niet funest voor het zicht op de nijlpaarden!

Vanavond schotelt Aad ons het programma voor. Dat ziet er fantastisch uit. We we hebben er allemaal veel zin in.

Els

Geen opmerkingen:

Een reactie posten